Zero Waste – warsztaty kulinarne — w Akademia Kulinarna Studio A.

Najlepsi uczniowie z klas gastronomicznych wzięli udział w warsztatach kulinarnych- Zero Waste w kuchni, dzięki którym nauczyli się wykorzystania surowców do końca. Uczniowie pod okiem szefa kuchni restauracji ,,Monka” Pawła Zasławskiego przygotowywali m.in chipsy ze skórki ziemniaka z domowym majonezem, pudding chlebowy z kremem angielskim, puree z rodzynek, orzechami i bezą włoską oraz wiele innych potraw, które później wspólnie smakowali.

Zero Waste – warsztaty kulinarne
Obraz może zawierać: co najmniej jedna osoba, ludzie jedzą, ludzie siedzą, tabela, jedzenie i w budynku
Obraz może zawierać: 13 osób, uśmiechnięci ludzie, ludzie stoją, kuchnia i w budynku
Brak dostępnego opisu zdjęcia.
Obraz może zawierać: 1 osoba, stoi, kuchnia, jedzenie i w budynku